Werkwijze & Privacy

Eerste consult: kennismaking & advies

Hierin gaan jij en ik gaan elkaar leren kennen en bespreken we je: klachten, huidige leefstijl, wensen, smaak en voorkeuren. Daarnaast brengen we met elkaar jouw eet- en drinkgewoonten in kaart. Op basis van deze gegevens bekijken we samen welk dieet het beste bij je past. Soms is het nodig om aanvullend laboratoriumonderzoek te doen. Je krijgt een persoonlijk advies - mondeling en als je dat wenst schriftelijk - na analyse van de anamnese en onderzoeksgegevens. Daarmee kun jij direct aan de slag. Het eerste consult duurt ongeveer een uur.

Tweede consult: vragen & jouw eerste stappen

Waarschijnlijk zit je al vol vragen. Die gaan we hier samen bespreken. Net als jouw dieetvorderingen, eventuele dieetaanpassingen, omgaan met lastige situaties, nieuwe producten of eigen receptuur. Daarnaast doen we metingen, waaronder de bioimpedantie meting. Bovendien krijg je verdere uitleg over de achtergrond van je dieet en als je wilt of geïnteresseerd bent, kun je berekeningen inzien.

Geen ingewikkelde recepten of verboden producten, maar een advies dat past bij jouw persoonlijke omstandigheden. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Vervolgconsulten: steun & coaching

Leefgewoonten veranderen is niet makkelijk, omdat het vaak ingesleten gewoontes zijn. Ik geef je daarom graag een steuntje in de rug en tips en adviezen door middel van coaching. Deze gesprekken worden qua tijd en frequentie in overleg gepland en duren 15 of 30 minuten. Ook begeleiding is maatwerk!

E-mail en telefonische consulten: ook dat kan

Als jij dat fijn vindt, is ook begeleiding per e-mail en telefoon mogelijk. Het is wel aanbevelingswaardig om het eerste gesprek live te laten plaatsvinden.

Bezoek aan huis: als jij niet zelf kunt

Wanneer je door ziekte of invaliditeit niet in staat bent om mijn praktijk in Nuenen te bezoeken, dan kom ik graag bij je thuis.

Privacy: is veilig bij mij

Jouw privacy staat hoog in het vaandel. Klik hieronder om te lezen over de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Privacy

Contact

Carin Bors
Hongarije 6
5673 PR  Nuenen
Je vindt de diëtistenpraktijk achter het woonhuis, gelegen aan de straat met de naam Luiperse.

Telefoon: (040) 284 03 13
E-mail: info@carinbors.nl

Aangesloten bij

NOD= Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten
Fodmap Diëtist
NVD= Nederlandse vereniging v. Diëtisten
Natuurdiëtisten
Gok= Grip op koolhydraten diëtisten

nod z     Fodmapdietist logo zw

 vnd z   ndn z   gok z


KP nr 19900844889
Agb nr 24000048/24001107


Kwaliteitsregister voor Paramedici *
Lipz= Landelijk informatiecentrum paramedische zorg

Social Media


© Copyright Carin Bors - website: Van Dongen Design - Inloggen