Carin Bors

‘Meer dan 30 jaar praktijkervaring!’

De liefde voor goede voeding én lekker eten zat er al van kleins af aan in. De hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek in Heerlen was dus een logische stap. "Als ik goed voor mezelf kan zorgen, kan ik ook goed voor mijn naasten zorgen." Toen ik de kans kreeg om een eigen praktijk te starten in Nuenen, greep ik die natuurlijk met beide handen aan. Een droom die uitkwam!

Als klein meisje stond ik al bij mijn oma in de keuken én las ik haar gezondheidsboeken. Heel wonderlijk wat voeding voor je gezondheid kan doen. Geboren 21 april 1968 in Eindhoven, groeide ik vanaf mijn negende op in het Nuenense. Veel team-sporten, het buitenzwembad om de hoek en natuurlijk lekker kokkerellen! Aan al die interesses is nog geen spat veranderd. Alhoewel in plaats van teamsport is het zumba, hardlopen en golf geworden. Een uitdaging ga ik niet uit de weg, recentelijk nog mee gedaan aan de mudmasters, gewoon ook voor de fun, samen met het gezin de finisch halen. Na een drukke werkdag sta ik graag in de keuken, lekker ontspannend! Recepten uitproberen en vooral aanpassen aan gezondheidswensen. Voor mijn cliënten, op mijn website en om te delen via social media voor iedereen. Je hoort mij juist zeggen wat wél te eten. Leven is balanceren en in harmonie blijven met je omgeving, dat is waar het volgens mij om draait. Mijn drijfveer is: wat maakt je gelukkig & gezond oud!

De ziektebeelden hypoglycemie, candida en pms waren toen ik studeerde nog onbekend. Mijn honger naar meer kennis zorgde ervoor dat ik na het HBO door ging met leren. opzoek naar oplossingen via voeding. Door mijn studie Orthomoleculaire voeding en geneeswijze via het Ortho instituut van Dr. G. Schuitemaker (1997) weet ik nu dat voeding ook ingezet kan worden als genezing. Voeding heeft namelijk een grote invloed op jouw gezondheid en kwaliteit van leven. Niet voor niets zeg ik altijd: ‘Laat voeding jouw medicijn zijn’.

Met mijn oprechte interesse in mensen, de liefde voor voeding en levenservaring, heb ik de afgelopen 31 jaar al heel veel mensen mogen helpen. Ieder mens is uniek, dat maakt mijn werk zo uitdagend en interessant. Erachter komen waarom iemand bepaalde keuzes maakt, wat dieperliggende oorzaken (kunnen) zijn en vervolgens maatwerkoplossingen bieden die écht bijdragen aan een betere gezondheid.

Wil jij praktische en persoonlijke adviezen in voeding en lifestyle? Ben je op zoek naar een luisterend oor, de helpende hand of nét dat steuntje in de rug voor jouw gezondheid? Dan kun je bij mij terecht. Voel je welkom!

Contact

Carin Bors
Hongarije 6
5673 PR  Nuenen
Je vindt de diëtistenpraktijk achter het woonhuis, gelegen aan de straat met de naam Luiperse.

Telefoon: (040) 284 03 13
E-mail: info@carinbors.nl

Aangesloten bij

NOD= Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten
Fodmap Diëtist
NVD= Nederlandse vereniging v. Diëtisten
Natuurdiëtisten
Gok= Grip op koolhydraten diëtisten

nod z     Fodmapdietist logo zw

 vnd z   ndn z   gok z


KP nr 19900844889
Agb nr 24000048/24001107


Kwaliteitsregister voor Paramedici *
Lipz= Landelijk informatiecentrum paramedische zorg

Social Media


© Copyright Carin Bors - website: Van Dongen Design - Inloggen