Visie

Mijn 5 P’s voor jou

Puur: Mijn praktijk is gebaseerd op de orthomoleculaire visie. Dat is het op een natuurlijke manier in balans brengen met de juiste voedingsstoffen en combinaties, passend bij het individu. Want ieder mens is uniek! Voed jouw lichaam met wat het nodig heeft en goed verteert. Voed je brein. Daarbij gaat de voorkeur uit naar producten met zo min mogelijk bewerkingen, ofwel eat clean én lekker. Orthomoleculaire voeding is natuurlijk, lekker en gezond, uit het seizoen en bij voorkeur biologisch en lokaal.

Professioneel: Mijn advies voldoet aan de meest actuele richtlijnen die de Gezondheidsraad stelt. Jij krijgt altijd de nieuwste adviezen, want door bijscholingen en aangesloten te zijn bij de beroepsverenigingen is en houd ik mijn kennis aldoor up-to-date. Mede daardoor sta ik als kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Persoonlijk: Met alle plezier neem ik uitgebreid de tijd voor je, om samen te bekijken welk dieet het beste bij jou past. Hierbij houden we onder andere rekening met jouw persoonlijke situatie, wensen, doelstellingen, smaakvoorkeur, lichamelijke activiteiten en financiële situatie. Hierdoor ben je verzekerd van een persoonlijk advies en begeleiding op maat.

Praktisch:  Een voedingsadvies of dieet moet makkelijk uitvoerbaar zijn, zodat ook de resultaten op lange termijn behouden blijven. Een richtlijn op papier geeft houvast. Hierin staan veel tips om op een smakelijke manier te blijven genieten van lekker eten.

Positief: Je zult merken, ik houd van een positieve benadering en denk vooral in kansen en mogelijkheden. Positieve gedachten zijn krachten!

Contact

Carin Bors
Hongarije 6
5673 PR  Nuenen
Je vindt de diëtistenpraktijk achter het woonhuis, gelegen aan de straat met de naam Luiperse.

Telefoon: (040) 284 03 13
E-mail: info@carinbors.nl

Aangesloten bij

NOD= Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten
Fodmap Diëtist
NVD= Nederlandse vereniging v. Diëtisten
Natuurdiëtisten
Gok= Grip op koolhydraten diëtisten

nod z     Fodmapdietist logo zw

 vnd z   ndn z   gok z


KP nr 19900844889
Agb nr 24000048/24001107


Kwaliteitsregister voor Paramedici *
Lipz= Landelijk informatiecentrum paramedische zorg

Social Media


© Copyright Carin Bors - website: Van Dongen Design - Inloggen